onsdag 29 april 2009

Tulpaner!

Just nu blommar enorma mängder tulpaner i vår lilla koloniträdgård. Det är så fantastiskt vackert och jag längtar efter att klockan ska bli fem imorgon så att jag kan sticka från jobbet, till kolonin, möta upp med familjen och vännerna för en valborgsgrillning omgiven av alla dessa tulpaner. Troligen blir det årets första paj också. Rabarberna har växt massor sista veckan.

Det blir svårt att fokusera på jobbet imorgon.

2 kommentarer:

  1. Oj oj oj, här har snösmältingen fått ordentlig fart, men än så länge är det bara vägarna som är snöfria. Det dröjer nog ett bra tag innan man ser några blommor. Rabarber skulle jag ju ha, var får man tag på det? Alltså att plantera. Kan man ens göra det nu eller kanske det är på hösen man ska plantera sånt? Jag är inte så hemma i växtvärden...

    SvaraRadera
  2. Jag har sett att man kan köpa rabarber från fröfirmor (tex Runåbergs fröer eller Impecta). De borde veta om det ska sättas på våren eller hösten.
    Trots att vi har så fint här är jag lite avundsjuk på dig. Vårvintrar, när snön smälter och det droppar från taken osv är något helt speciellt och alldeles underbart också.

    SvaraRadera