tisdag 11 augusti 2009

Städhjälp

Ett av mina största problem i vardagen är städning.

Att städa gör mig oftast arg, irriterad och på allmänt dåligt humör samtidigt som jag kan bli galen av att gå omkring i en stökig lägenhet. Vi bor så pass trångt att det behöver vara hyfsat städat för att vardagen ska fungera. Men det är ganska sällan som det är så städat så därför har vi nu bestämt oss för att testa att köpa städhjälp.

Vi hoppas att frigöra tid och energi i familjen för att till exempel komma iväg på utflykter i naturen eller att åka till simhallen.

Detta har inte så mycket med Koldioxidexperimentet att göra egentligen, men kanske är det tack vare minskade utgifter på prylkonsumtion vi känner att det ekonomiska utrymmet finns för denna tjänstekonsumtion.

2 kommentarer:

  1. Good for you :-) Det där tror jag är väl använda pengar. Hoppas det kommer funka bra.

    SvaraRadera
  2. Hej Koldioxidutmanaren! Det låter jättesmart med städhjälp, tror dock själv att det hade varit svårt i vårt lilla krypin. Mycket färg och kreativa experiment som inte får "röras!.. ;-)

    Hoppas att vi ses snart, tyvärr har vi ngn slags bröllopsturné för tillfället och åker kors och tvärs genom sverige och missar ju bl.a årets greg i slottsskogen... deppigt.

    SvaraRadera