lördag 27 mars 2010

MBF2010

Idag har jag varit i Alingsås på Miljöbloggforum. Tänk, det trodde jag inte när jag startade bloggen för ett drygt år sen, att jag skulle spendera en regnig lördag i mars ihop med tjugo andra miljöbloggare. Roligt var det, att träffa några av personerna bakom bloggar jag brukar läsa mer eller mindre frekvent, att fundera över vad bloggande kan leda till och att spåna runt om vi miljöbloggare skulle kunna ta en roll i den kommande valrörelsen.

När jag kom hem var min vän ekonomibloggaren på besök och han blev nog lite avundsjuk på oss miljöbloggare som har ett sånt här forum. Det kan han gott vara.

Jag åkte till MBF2 med förhoppningen att få lite ny inspiration och energi till mitt bloggande. Vi får väl se. Jag tror helt enkelt att det var så att hela Köpenhamnsfiaskot tog hårdare på mig än jag först trodde, och att jag inte ännu kommit över det. Men jag är på gång.

Sen är det också så att det helt enkelt finns roligare saker här i livet än att sitta på kvällarna och blogga.

4 kommentarer:

 1. Okejdå, ett litet styng av ånger drabbar mig nu när jag läser rapporter från MBF. Klart man borde varit där...

  Roligare saker än att blogga? Hur menar du nu? ;-)

  Jag hoppas i alla fall att du fortsätter att skriva.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det var trevligt att träffas på Miljöbloggforum!

  Angående din sista kommentar ovan, så är väl det bästa när man lyckas kombinera nytta och nöje.

  Mvh Göran Hådén

  SvaraRadera
 3. Karin: Du får se till att du kommer nästa år helt enkelt.

  Göran: Trevligt att träffa dig också! Visst är det så att det bästa är att kombinera nytta med nöje. Jag klarar dock sällan att skriva blogginlägg samtidigt som jag gör annat, tex läser för barnen eller sitter i telefonmöte. Blogginlägg kräver liksom full koncentration och fokus. I alla fall för mig.

  SvaraRadera
 4. Nu hoppas jag att det inte dröjer ett helt år innan jag träffar andra miljöbloggare igen. Bloggandet är ett förträffligt sätt att göra nya bekantskaper.

  SvaraRadera