Idag har jag varit på äventyr i min egen stad! Ända till Hisingen och Flunsåsparken, minsann. Orsaken var att Naturskyddsföreningen i Göteborg firade föreningens 100 års jubileum med en endagars musikfestival. Förutom några sköna akter (Alana Sveta och Anna von Hausswolff!) var det fiskdamm, tipspromenad och information om föreningens lokala verksamhet. Det blev en riktigt skön eftermiddag med barnen och vännen E.
Imorgon måste jag ta hand om plommonen och päronen innan de blir dåliga. Plommonen kokar jag marmelad av. Men vad gör man med päron egentligen? Det här är första året vi fått mer än att vi ätit upp det direkt.
söndag 6 september 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag har aldrig testat, eftersom jag aldrig haft lyxen att ha för många päron, men det här tror jag skulle vara finfint på morgongröten:
SvaraRaderahttp://www.dn.se/mat-dryck/recept/paronmos-1.398875